Waarom zou jij een aggregaat huren?

Aggregaten worden ingezet op plekken waar geen of moeilijk stroom te verkrijgen is. Het is een noodstroomvoorziening die op diverse plekken kan worden ingezet. Denk maar eens aan bouwplaatsen en ziekenhuizen. De grootte van het aggregaat is afhankelijk van de grootte van het project. Zo zijn er modellen die slechts 6 KvA opbrengen. Dit is voldoende voor kleinschalige bouwwprojecten en het verlichten van het terrein. 120 KvA wordt ingezet voor festivals en grote bouwterreinen. Wanneer tijdelijke stroom voorziening nodig is kan u het beste aggregaten huren bij een Aggregaten verhuur

De voordelen van een aggregaat huren

Het grootste voordeel van het huren van een (nood)aggregaat is dat uw project nooit meer zonder stroom komt te zitten. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Vooral op bouwplaatsen worden kabels nog al eens vernield. Het is de meest flexibele oplossing voor veel projecten. Daarnaast hoeft een aggregaat niet meer een enorm vervuilende diesel slurper te zijn. Met de komst van zonnepanelen is er nu een duurzaam aggregaat. Daardoor is het eigenlijk geen aggregaat meer, maar een grote verplaatsbare accu. Zo heeft u duurzame energie op iedere locatie. Daarnaast worden aggregaten in totaalpakketten geleverd. Zo krijgt u er haspels, kabels en verdeelkasten er bij de huur bij.

  • Zit nooit meer zonder stroom tijdens uw project
  • De meest flexibele oplossing voor veel projecten
  • Naast de diesel variant ook een duurzame variant op zonne-energie
  • Haspels, kabels en verdeelkasten inbegrepen

De stille generator

Een Stille generator heeft een gedempte motor. De diverse onderdelen worden zo op elkaar afgestemd om zo min mogelijk geluid te produceren. Zo heeft u geen last van lawaai in de omgeving. Een stille generator wordt ook wel een fluisteraggregaat genoemd. De stille generator is geschikt als stroom voorzienig voor op de camping, boot of voor de camper. Deze zijn draagbaar en makkelijk verplaatsbaar. Een stille aggregaat is leverbaar in drie verschillende typen: een aggregaat op benzine, diesel en op stroom (accu).

Een professionele aggregaat kopen

Heeft u voor een langere tijd een aggregaat nodig? Of bent u van plan deze bij meerdere projecten te gaan gebruiken? Gaat u de aggregaat inzetten op evenementen, festivals, braderie├źn of bouwplaatsen? Dan kunt u het beste een professionele aggregaat kopen. Deze gaan lang mee en zijn voor vele doeleinden inzetbaar. Hierdoor heeft u altijd een goede stroomvoorziening of back-up voor uw project.

Plaats een reactie