Een tuinkantoor container maakt het thuiswerken nog wat aangenamer

Hoe kan je het thuiswerken zo aangenaam mogelijk maken?

Een tuinkantoor container tuinkantoor container is dé ideale manier om makkelijk thuis te kunnen werken. Ondanks dat we over het algemeen allemaal weer naar kantoor mogen is thuiswerken af en toe best wel lekker. Veel mensen kiezen er daarom voor om alsnog een aantal dagen in de week thuis te blijven werken. Met thuiswerken heb je geen last van file en wordt je minder snel afgeleid door andere collega’s. Ben jij benieuwd naar ons prefab tuinkantoor? Lees dan vooral verder.

Een prefab tuinkantoor voor iedereen

Wij begrijpen natuurlijk goed dat iedereen zijn wensen anders zijn, daarom hebben wij bij Snelbouwkantoor een groot assortiment. Voor iedereen zit er wel een geschikte tuinkantoor container bij! Onze maten gaan van 2×2 meter
tot een grote 6×3 meter gekoppelde container. Zie hieronder een aantal voorbeelden.

Tuinkantoor in jouw kleur

De kleuren die wij altijd op voorraad hebben zijn groen (RAL6001), antraciet (RAL7021) en zwart (RAL9005). Heb jij jouw tuinkantoor prefab liever in een andere kleur? Dat is geen enkel probleem. Bij Snelbouwkantoor kan jij jouw kleur gewenste gewoon aanvragen, het kan zijn dat u dan wel wat langer op de levering moet wachten.

Welke maat tuinkantoor?

Zoals hierboven al benoemd hebben wij veel verschillende maten prefab tuinkantoren. Het is begrijpelijk dat je je afvraagt welke maat geschikt is voor jou. Hiervoor is handig om eerst uit te rekenen hoeveel ruimte je beschikbaar hebt om het tuinkantoor te plaatsen. Het is verstandig om rekening te houden met een marge van een halve meter rondom het kantoor. Op deze manier heeft u tijdens het plaatsen een beetje ruimte. Daarnaast is het ook belangrijk om te meten hoeveel ruimte je nodig hebt binnen in het prefab tuinkantoor. Ziet u niet de gewenste afmeting op onze website? Neem dan vooral even contact met ons op en dan stellen we een gekoppelde unit voor u samen.

Makkelijk op te bouwen

Omdat het om een prefab tuinkantoor gaat is het makkelijk op te bouwen.Tegen een meerprijs kunnen wij het tuinkantoor ook bij u leveren en opbouwen. Wilt u liever de kosten laag houden? Dan adviseren wij om zelf wat handige mensen te regelen voor de opbouw en daarnaast ook het kantoor zelf op te halen met een aanhanger. Zie hieronder een video over de opbouw van ons product, hierna kan je het natuurlijk gemakkelijk zelf!

Snelbouwkantoor helpt u graag verder

Door de jaren heen hebben onze collega’s erg veel situaties meegemaakt, dit betekent dat ze goed op al uw vragen antwoord kunnen geven. Kom jij er niet helemaal uit welke maat geschikt is in jouw tuin of wil je nog wat meer eigenschappen weten van het tuinkantoor? Neem dan vooral even contact met ons op. Onze collega’s zijn altijd bereid om u verder te helpen. Bel naar 085 – 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Hopelijk heeft u binnenkort een fijne werkplek!

Plaats een reactie