Kies voor schakelkasten geproduceerd door professionele paneelbouwers

Wat is een schakelkast juist

Schakelkasten vind je in elke woning en op elke straathoek terug. Een schakelkast is een kast waarin je elektrische componenten terugvindt. De kasten zijn een onmisbaar onderdeel van het stroomnetwerk en worden gebruikt om verschillende processen te besturen, zoals stoplichten of verlichting. De meeste schakelkasten zijn uit roestvrij staal vervaardigd. Dit materiaal is namelijk ontzettend sterk en wordt niet aangetast door regen, sneeuw of harde wind. Dankzij het roestvrij staal kunnen de kasten geen schade oplopen en komt de werking van het stroomnetwerk op geen enkel moment gevaar.

Schakelkasten op basis van panelen

Het is erg belangrijk dat een schakelkast op een correcte en efficiënte manier geproduceerd wordt. Bij Scholten Panelen maken ze daarom gebruik van handige schema’s. De paneelbouwers stellen eerst en vooral een technische werktekening op. De tekening bestaat uit verschillende panelen die op een bijzondere manier gecombineerd worden. Op basis van dit ontwerp wordt de schakelkast vervolgens in elkaar gezet. De laatste stap in het proces is natuurlijk het aansluiten en testen van de kast, zodat de optimale werking van de kast op elk moment gegarandeerd wordt.

De unieke werkwijze van Scholten Panelen

Scholten Panelen produceert zowel standaard schakelkasten als kasten op maat. Dankzij hun unieke techniek vervaardigen ze producten van de allerbeste kwaliteit die aan alle vooropgestelde richtlijnen voldoen. Scholten Paneelbouw volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet en probeert steeds op de laatste trends in te spelen. Ze werken verder volledig merk onafhankelijk en ze hechten ontzettend veel aandacht aan de duurzaamheid. Bovendien staat de klant centraal bij Scholten Paneelbouw. Ze hanteren een persoonlijke benadering en proberen zoveel mogelijk met hun klanten samen te werken.

Een allround concept van de beste kwaliteit

Naast schakelkasten kan je verder nog voor tal van ander producten bij Scholten Panelen terecht. Ze beschikken namelijk over diverse besturingspanelen, regel- en meetsystemen en laagspanningsverdelers. Al hun producten zijn van de beste kwaliteit en worden uitvoerig op hun enorm testfaciliteiten uitgeprobeerd. Bovendien zijn alle paneelbouwers professioneel opgeleid en beschikken ze over de nodige certificaten. Bij Scholten Panelen kan je dan ook voor een compleet concept terecht. Hun vakmannen nemen het hele proces van A tot Z voor hun rekening. Ze tekenen en produceren alle producten en nemen ook het transport van alle artikelen voor hun rekening.

Plaats een reactie