Waterafvoerproblemen

Zowel bij een plat- als een schuin dak kunnen er problemen ontstaan met de waterafvoer. Het is belangrijk dat u daar snel naar laat kijken door een specialist. Wanneer de dakgoot overloopt, omdat de afvoer niet in orde is, kunnen de buitenmuren van uw huis nat worden. Daardoor zou er vocht naar binnen kunnen slaan, waardoor ook de binnenmuren nat worden en er schimmel kan ontstaan. Dat moet u altijd zien te voorkomen. Daarom moet u een erkende zinkspecialist laten komen als u zeker weet dat de oorzaak van de lekkage aan de zinken dakgoot ligt. Neem daarom contact op met De Zinkspecialist, die hoofdzakelijk alleen maar zinken dakgoten maakt en repareert en andere werkzaamheden met zink uitvoert.

De zinken goot op maat maken

Het maakt voor De Zinkspecialist niets uit of er gewerkt moet worden aan een normale dakgoot die vervangen moet worden, of aan een bak- of mastgoot. De beugels waarmee de zinken dakgoten moeten worden vastgemaakt, worden ook in eigen beheer gemaakt. Er zijn ook woningen waarbij de zinken dakgoten niet in het zicht zijn aangebracht. Hiervoor kan de zinken goot op maat worden gemaakt, waardoor ze volledig in de betimmering vallen. Wanneer de zinken dakgoot vervangen is, is het mooier als ook de afvoerpijpen van zink zijn.

De offerte van de zinken dakgoot vervangen

Wanneer u nog kunststof dakgoten heeft, maar deze wilt laten vervangen door zinken dakgoten kunt u daarvoor De Zinkspecialist benaderen. Deze zal langskomen en de dakgoten die nodig zijn, opmeten. Wanneer hij alles heeft opgemeten zal hij de offerte maken waarin alle werkzaamheden vermeld staan.

Als u een lekkage ziet bij uw dakgoot

Wanneer u een lekkage bij uw zinken dakgoot constateert, kunt u kijken of u de plek van de lekkage kunt achterhalen. Als u ziet dat het om een klein gaatje gaat, zou u kunnen proberen het zelf dicht te maken. Er zijn tegenwoordig goede middeltjes om dit soort gaatjes weer dicht te maken. Dat is goedkoper, dan wanneer u een erkend bedrijf langs moet laten komen om het te dichten.

Plaats een reactie