Waarvoor gebruik je een tussenvloer?

Een entresolvloer is een verdiepingsvloer of te wel een etagevloer. Een entresolvloer is dus in principe een tussen-vloer. Wanneer je een hoog gebouw hebt, waarin je een hoger gelegen vloer wilt aanleggen, om daarop bijvoorbeeld slaapkamers te maken, kun je gebruik maken van zo’n entresolvloer. Je ziet tegenwoordig dat steeds meer kerken worden omgebouwd tot appartementen. Dat is mogelijk door gebruik te maken van entresolvloeren. Ook bij je thuis kun je soms gebruik maken van een tussenvloer.

Een entresolvloer voor een extra ruimte

Er zijn veel bedrijven die een magazijn hebben, maar op een bepaald moment ruimte te kort komen. In zo’n geval kun je overwegen om een zelfdragende tussenvloer te laten aanbrengen. In veel magazijnen is het plafond zo hoog dat er vaak veel verloren ruimte is. Hierbij kan een tussenvloer oplossing bieden. Omdat de tussenvloer veilig moet zijn, moet je een professioneel bedrijf inschakelen, zoals Noordrek.nl. Noordrek.nl levert standaard op maat gemaakte entresolvloeren. Door gebruik te maken van een entresolvloer krijgt u snel en doeltreffend meer ruimte in uw winkel, magazijn of bedrijfspand. Laat eerst voor het aanbrengen van de entresolvloer de ruimte goed opmeten en een vrijblijvende offerte maken. Dan weet u vooraf wat de kosten zijn om gebruik te kunnen maken van de tussenvloer.

De voordelen van een verdiepingsvloer

Door het aanbrengen van een entresolvloer in je woning krijg je meer woonruimte. Wanneer je er de ruimte voor hebt, is het verstandiger om gebruik te maken van een tussenvloer in plaats van een extra kamer te bouwen. Bij het laten aanbrengen van een tussenvloer zal de constructie van je woning niet veranderen. Je hoeft geen extra balken te plaatsen of muren uit te breken. Wanneer je na een verloop van jaren de tussenvloer niet meer nodig hebt, is deze gemakkelijk te verwijderen, zonder dat je wat aan de constructie van de woning hoeft te doen. Omdat een tussenvloer bijvoorbeeld meubelen in een woning moet kunnen dragen, moet de constructie in orde zijn. De tussenvloer moet voldoen aan de normen van de veiligheid. Daarom is het belangrijk dat je deze laat aanbrengen door bijvoorbeeld Noordrek.nl, dan weet je zeker dat je veilig van de tussenvloer gebruik kunt maken.

Plaats een reactie