De verschillende vormen van gevelreclame letters

Van LED reclame letters tot doosletters onverlicht

Gevelreclame is er in allerlei soorten en maten. Van doosletters (zowel verlicht als onverlicht) tot reclameborden en van spanframes tot thin signs. Met gevelbelettering staat uw bedrijf of winkel letterlijk in de spotlights. De gevelreclame letters zijn, met name als ze verlicht zijn, niet te missen. Dit is zeer gunstig voor uw naamsbekendheid. In dit blogartikel nemen we enkele vormen van gevelreclame letters met u door.

Doosletters: verlicht en onverlicht

Doosletters zijn een populaire keuze, deze gevelreclame letters zijn dan ook in elke gewenste vorm, maat en diepte te verkrijgen. De onverlichte dunne kunststof letters (Channelplex) zijn prima als de gevel alleen overdag zichtbaar moet zijn voor publiek. Bij de verlichte doosletters heeft u de keuze uit verschillende verlichting: directe of indirecte verlichting, in LED licht of neon licht.

LED lichtreclame

Kiezen voor LED verlichting brengt veel voordelen met zich mee. LED lampen zijn energiezuinig, duurzaam, effici├źnt, voordelig, en hebben een lange levensduur en geven meteen vol licht. Een vorm van LED gevelreclame letters is thin sign letters. Dit zijn nog dunnere kunststof reclame letters met LED verlichting. Andere vormen van LED reclame letters zijn:

  • Signage LED verlichting
  • Interieurbouw LED verlichting
  • Architectuur LED verlichting
  • Neonlook LED letters
  • Thin Sign letters
  • Speciale LED letters: LED Bulb letters en Power Plug LED letters

Neon letters

Neon letters zijn tijdloos en authentiek, de mogelijkheden zijn eindeloos. Neon letters hebben een 360 graden lichtverspreiding. Daarnaast is het materiaal betrouwbaar en is het bijna niet onderhevig aan slijtage. Het fijne van neon is dat er vele kleuren, maten en vormen beschikbaar zijn. Dus perfect voor ieder soort logo of huisstijl.

Gevelreclame letters op maat laten maken

Gevelreclame letters en andere vormen van gevelreclame kunt u op maat laten maken door Benelux Sign Systems. Dit is een specialist op het gebied van gevelbelettering, die alles in eigen huis houdt. Meer weten over gevelreclame letters, bezoek dan de website voor meer informatie.

Plaats een reactie