Bliss Hair – revolutionaire formule voor puur gezond haar. Natuurlijk mooi haar! Gezondheid en schoonheid van binnen en buiten

Bijna niemand is tevreden met zijn haar. De haren zijn kleine verraders. Ze zijn te dik, te dun, te glad of te krullend. Ze zijn gemakkelijk te zien hoe we het doen. Als we ons slecht voelen of een ziekte uitbroeden, hangen ze vaak saai en zwak. Als we gezond, fit en comfortabel zijn, laten ze ook hun stralende kant zien.

Leeftijd speelt ook een rol: vanaf ongeveer 40 jaar veranderen haarveranderingen bij vrouwen vaak. Dit maakt de structuur van het haar fijner, soms zelfs dunner. Vaak is de hoofdhuid ook dunner en wordt het haar droger.

De oorzaken van haaruitval kunnen velerlei zijn. Soms worden de hormonen beschuldigd van haaruitval, soms van genen en soms van het immuunsysteem. Onze moderne manier van leven en voeding is hier niet helemaal niet bij betrokken. Het is dit die leidt tot een verstoring van de gezonde balans op zo veel niveaus dat haaruitval vaak slechts een van de vele symptomen is.

Er zijn een aantal producten op de markt om de haargroei te stimuleren of haaruitval tegen te gaan. Echter, slechts zeer weinigen van hen zijn getest in goede klinische studies voor hun doeltreffendheid. De Bliss Hair Lotion is een innovatieve oplossing die uw hoofdhuid verzorgt.

De effectiviteit van deze lotion is bevestigd door talrijke studies en klanten: 98% van de mannen en vrouwen is tevreden met de resultaten.

Bliss Hair is het ideale product voor iedereen die altijd al gezond en mooi haar vol volume wilde.

De basis van deze lotion is een mix van verschillende natuurlijke ingrediënten. Een van deze ingrediënten is de innovatieve HOTFLUX, die rijk is aan ultra-nutriënten en de hoofdhuid voorziet van voedingsstoffen. Andere ingrediënten zijn plantenextracten (Polygonum-Multiflorus, Avocado, Alfalfa, Asian Centella en lignocuma Siuchan).

Bliss Haar is de eerste stap naar genezing van de hoofdhuid:

Aanbevolen gebruiksduur: minstens 2 maanden. De resultaten zijn na een week regelmatig gebruik zichtbaar.

Getest! Heeft veel positieve recensies ontvangen van stylisten en kappers. De lotion is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, ongeacht het haartype.

Bliss Hair is de beste oplossing als u uw haar wilt beschermen en mooier wilt maken!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *